Nieuwe werkbus

Met trots presenteren wij onze nieuwe werkbus. Onze collega Sven Bus is alvast begonnen met het inbouwen van een mooie kast zodat al het gereedschap en de materialen gemakkelijk te pakken zijn. Ook zal hij de bestuurder en gebruiker worden van deze blitse bus.

Nieuwe werkbus Meer lezen »

Trotse sponsor van de cross

In een tijd waarin bedrijven hun maatschappelijke verantwoordelijkheid steeds meer erkennen, onderscheidt Bouw- en Installatiebedrijf Celo Baarn zich als een toegewijde voorstander van lokale breedtesport-activiteiten. Recentelijk heeft het bedrijf haar steun toegezegd aan de veldrij-wedstrijd georganiseerd door GWC de Adelaar, en deze sponsoring weerspiegelt Celo de diepe betrokkenheid bij de bevordering van sport in de regio.

Wat deze sponsoring nog specialer maakt, is de persoonlijke betrokkenheid van de eigenaren van Celo Baarn bij de sport. Ze delen niet alleen een zakelijke interesse in bouw en installatie, maar ook een diepe passie voor mountainbiken en wielrennen.

Bouw- en Installatiebedrijf Celo Baarn toont met trots zijn betrokkenheid bij de lokale sportgemeenschap door de recente sponsoring van de cyclocross wedstrijd van GWC de Adelaar. Deze daad van ondersteuning benadrukt niet alleen het belang dat het bedrijf hecht aan breedtesport, maar ook de persoonlijke passie van de eigenaren voor fietsen. De impact van dergelijke initiatieven strekt zich uit over de gemeenschap, bevordert gezondheid en welzijn, en versterkt de banden binnen de regio.

Trotse sponsor van de cross Meer lezen »

WKB-begeleidingstraject is in gang gezet

Deze ontwikkeling markeert een belangrijke stap vooruit in de ontwikkeling van Celo. Het WKB-begeleidingstraject, dat staat voor “Werken aan Kennis en Bekwaamheid,” is een initiatief om de vaardigheden en kennis van onze medewerkers te versterken en te verbeteren. Het stelt ons in staat om te blijven innoveren en te voldoen aan de steeds veranderende eisen van de markt.

Thomas, Mark en Stella hebben de leiding genomen om als de eerste deel te nemen aan dit programma. Hun toewijding aan persoonlijke groei en professionele ontwikkeling is kenmerkt de filosofie van Celo. De sessies, geleid door ervaren experts op het gebied van hun vakgebieden, beloven waardevolle inzichten en kennisoverdracht.

We zijn ervan overtuigd dat dit begeleidingstraject niet alleen de individuele groei van Thomas, Mark en Stella zal stimuleren, maar ook zal bijdragen aan de algehele verbetering van Celo. Het is een investering in onze toekomst en we kijken ernaar uit om de successen van deze sessies te zien, evenals de impact ervan op ons bedrijf. We moedigen anderen binnen onze organisatie aan om hun groei op dezelfde manier te omarmen en te streven naar excellentie in hun vakgebied. Samen zullen we blijven groeien en innoveren.

WKB-begeleidingstraject is in gang gezet Meer lezen »

Tweedaagse cursus

Ontwikkelingen staan niet stil. Ook niet in de wereld van bouw en installatie. Bij Celo vinden wij het dan ook van het grootste belang dat onze medewerkers up-to-date zijn in de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Op deze manier verbreden en verdiepen zij hun expertise om zo de best mogelijk service te kunnen verlenen aan onze klanten.

In kader van ontwikkeling van professionalisering gaan onze Cv-monteurs in september op een tweedaagse cursus. Tijdens deze cursus zullen zij alles leren over het onderhouden en verhelpen van storingen aan hybride warmtepompen.

Tweedaagse cursus Meer lezen »

‘Veilig werken met di-isocyanaten’

19 juli hebben we online de opleiding gevolgd – en allen afgesloten met een certificaat –  ‘Veilig werken met di-isocyanaten’. Vanaf 24 augustus geldt er een nieuwe wet- en regelgeving rond het werken met materialen waarbij di-isocyanaten vrijkomen, bijvoorbeeld purschuim, lijmen, lakken en isolatiemateriaal. Je moet dan gecertificeerd zijn als je met dit soort producten werkt. Onze medewerkers van Celo Baarn hebben vanaf heden dan ook dit certificaat in bezit.

‘Veilig werken met di-isocyanaten’ Meer lezen »

Nieuwe website

Wat vind jij van de nieuwe website? Vanaf 2023 zullen wij ons bedrijf presenteren via een vernieuwde website. We hebben gekeken naar onze klantengroep en de behoeftes die hierbij leven.

Nieuwe website Meer lezen »

WKB weer uitgesteld tot 01-07-2023

WKB weer uitgesteld tot 01-07-2023 voor nieuwbouwprojecten,  (publicatie Techniek Nederland 22-11-2022). De minister van Volkshuisvesting en Ruimtelijke ordening heeft laten weten dat de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen per juli 2023 eerst alleen voor nieuwbouw gevolgklasse 1 in werking treedt. Verbouw volgt zes maanden later 01-01-2024

WKB weer uitgesteld tot 01-07-2023 Meer lezen »