Particulieren

BOUW & INSTALLATIE VOOR PARTICULIEREN

Onze hoofdfocus ligt op de particulierenmarkt, in omgeving van Baarn, dit zit vanaf de oprichting in 1985 verweven in het DNA. Door de ijzersterke combinatie van bouw en installatie zijn wij breed inzetbaar. De combinatie van deze twee disciplines stelt ons instaat efficiënt en oplossingsgericht te werken.

Tijdens een geheel bouw- of verbouwproject is er één vast contactpersoon. Deze regelt alles en is het aanspreekpunt. Dit is wel zo prettig voor u en bovendien verloopt hierdoor de communicatie optimaal.

WAAR KUNNEN WIJ MEE HELPEN?

VAKMANSCHAP & EXPERTISE

Wij kenmerken ons door een hoge mate van vakmanschap. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk goed opgeleid en beschikken over een ruime ervaring in hun vakgebied. Wij werken altijd met een team van vaste werknemers en vaste onderaannemers, zodat we zeker weten dat de kwaliteit van ons werk gewaarborgd is.

HELDERE COMMUNICATIE

Tijdens bouw- verbouwprojecten wordt er samengewerkt met een vast contactpersoon. Hierdoor verloopt de communicatie soepel en efficiënt. Dit iets waar wij veel waarde aan hechten. Wij voeren uit wat we zeggen en afspraak is bij ons ook echt afspraak. Helder en open communiceren betekent ook dat we open meedenken. Soms komen wij hierdoor bijvoorbeeld met een alternatieve oplossing dan in eerste instantie gewenst. Wij zijn een betrouwbare gesprekspartner die u bijstaat in het gehele traject: vanaf offerte tot en met de oplevering van het project.

PORTFOLIO

Hieronder vindt u een impressie van een aantal door ons uitgevoerde werken voor diverse particulieren. Mocht u meer informatie willen over ons bedrijf en over wat wij eventueel voor u kunnen betekenen, dan kunt u contact met ons opnemen 

Gecertificeerd
en erkend

Locatie