over ons

CELO BAARN

BOUW EN INSTALLATIEBEDRIJF IN HET GOOI EN VECHTSTREKEN

Wij zijn een bedrijf met meer dan 30 jaar ervaring. In 1985 werd Celo Installatiebedrijf opgericht, dat ontstaan is uit loodgietersbedrijf De Heus, dat stamt uit 1945. In 1996 werd het bouwbedrijf toegevoegd.

"DUIDELIJKE EN OVERZICHTELIJKE AFSPRAKEN, ZODAT U WEET WAAR U AAN TOE BENT"

Dat we zowel een bouwbedrijf als een installatiebedrijf zijn, maakt dat we echt een toegevoegde waarde bieden bij elke verbouwing of renovatie. Deze ijzersterke combinatie van twee disciplines onder één dak maakt dat onze werkzaamheden uiterst efficiënt kunnen worden uitgevoerd.

Voor uw gehele bouw- of verbouwproject heeft u te maken met één vaste contactpersoon die alles voor u regelt. Wel zo prettig en bovendien verloopt de communicatie hierdoor optimaal.

OVER ONS

Wij kenmerken ons door een hoge mate van vakmanschap waarbij de wensen van de klant altijd voorop staan. Wij hechten aan een heldere en open communicatie met onze klanten. Wij voeren uit wat we zeggen en afspraak is bij ons ook echt afspraak. Vanuit onze expertise gaan we in samenspraak met de klant aan de slag voor het beste resultaat. Wij zijn een betrouwbare gesprekspartner die u bijstaat in het gehele traject vanaf offerte tot en met de oplevering van het project.

Onze medewerkers zijn stuk voor stuk goed opgeleid en beschikken over een ruime ervaring in hun vakgebied. Wij werken altijd met een team van vaste werknemers en vaste onderaannemers, zodat we zeker weten dat de kwaliteit van ons werk gewaarborgd is.

ons team

Mark Koudijs
Stella Koudijs
Eric van Willigenburg
Thomas Pronk
Roy Bos
Henk Veldhuizen
Jan Arp
Sven Bus
Marco Aalmoes
Govanni van Barneveld
Edwin Verdam
Justin Fielmich
Hans Verdam
Mark Bos
Theo Duurland
Patrick van den Hazel
Daniela Vermeulen

Gecertificeerd
en erkend

Locatie