Trotse sponsor van de cross

In een tijd waarin bedrijven hun maatschappelijke verantwoordelijkheid steeds meer erkennen, onderscheidt Bouw- en Installatiebedrijf Celo Baarn zich als een toegewijde voorstander van lokale breedtesport-activiteiten. Recentelijk heeft het bedrijf haar steun toegezegd aan de veldrij-wedstrijd georganiseerd door GWC de Adelaar, en deze sponsoring weerspiegelt Celo de diepe betrokkenheid bij de bevordering van sport in de regio.

Wat deze sponsoring nog specialer maakt, is de persoonlijke betrokkenheid van de eigenaren van Celo Baarn bij de sport. Ze delen niet alleen een zakelijke interesse in bouw en installatie, maar ook een diepe passie voor mountainbiken en wielrennen.

Bouw- en Installatiebedrijf Celo Baarn toont met trots zijn betrokkenheid bij de lokale sportgemeenschap door de recente sponsoring van de cyclocross wedstrijd van GWC de Adelaar. Deze daad van ondersteuning benadrukt niet alleen het belang dat het bedrijf hecht aan breedtesport, maar ook de persoonlijke passie van de eigenaren voor fietsen. De impact van dergelijke initiatieven strekt zich uit over de gemeenschap, bevordert gezondheid en welzijn, en versterkt de banden binnen de regio.