ZAKELIJK

BOUW & INSTALLATIE VOOR DE ZAKELIJKE KLANT IN DE OMGEVING VAN GOOI & VECHTSTREEK

De combinatie van bouw en installatie, maakt dat wij een toegevoegde waarde meebrengen bij elke verbouwing, renovatie of type onderhoud. Tijdens bouw- verbouwprojecten wordt er altijd samengewerkt met een vast contactpersoon. Hierdoor verloopt de communicatie soepel en effici├źnt, met weinig impact op uw eigen dagelijkse werkzaamheden. Wij zijn een betrouwbare gesprekspartner die u bijstaat tijdens het gehele traject; vanaf offerte tot en met de oplevering van het project. In de zakelijke markt zijn wij actief voor: Gemeentelijke instellingen; Bedrijven; Organisaties; Fabrieken; Recreatieve voorzieningen; Zorginstellingen en ziekenhuizen.

PARTNERS

VAKMANSCHAP & EXPERTISE

Bij Celo Baarn kenmerken wij ons door een hoge mate van vakmanschap. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk goed opgeleid en beschikken over een ruime ervaring in hun vakgebied. Wij werken altijd met een team van vaste werknemers en onderaannemers, zodat we zeker weten dat de kwaliteit van ons werk gewaarborgd is.

BOUWKUNDIG ONDERHOUD- EN REPARATIE WERK

Voor de diverse samenwerkingspartners voeren wij verschillende werkzaamheden uit op gebied van bouwkundige onderhoud- en reparatiewerkzaamheden. Deze bestaan o.a. uit: Onderhoud en services van installaties; Installatietechnisch onderhoud en storingen; Bouwkundig onderhoud en storingen; Legionella bestrijding.

PORTFOLIO

Hieronder vindt u een impressie van een aantal door ons uitgevoerde werken voor diverse particulieren. Mocht u meer informatie willen over ons bedrijf en over wat wij eventueel voor u kunnen betekenen, dan kunt u contact met ons opnemen 

AannemerCeloBaarnlogo

Contactgegevens

Gecertificeerd
en erkend

Locatie