Bedrijf met meer dan 30 jaar ervaring

Celo Bouw & Installatiebedrijf


Wij zijn een bedrijf met meer dan 30 jaar ervaring. In 1985 werd Celo Installatiebedrijf opgericht, dat ontstaan is uit loodgietersbedrijf De Heus, dat stamt uit 1945. In 1996 werd het bouwbedrijf toegevoegd.

Dat we zowel een bouwbedrijf als een installatiebedrijf zijn, maakt dat we echt een toegevoegde waarde bieden bij elke verbouwing of renovatie. Deze ijzersterke combinatie van twee disciplines onder één dak maakt dat onze werkzaamheden uiterst efficiënt kunnen worden uitgevoerd. Voor uw gehele bouw- of verbouwproject heeft u te maken met één vaste contactpersoon die alles voor u regelt. Wel zo prettig en bovendien verloopt de communicatie hierdoor optimaal.

Neem contact op


Vakmanschap en heldere communicatie

Wij kenmerken ons door een hoge mate van vakmanschap waarbij de wensen van de klant altijd voorop staan. Wij hechten aan een heldere en open communicatie met onze klanten. Wij voeren uit wat we zeggen en afspraak is bij ons ook echt afspraak. Helder en open communiceren betekent ook dat we nee durven zeggen tegen de klant wanneer wij denken dat bepaalde wensen beter op een andere wijze gerealiseerd kunnen worden. Wij zijn een betrouwbare gesprekspartner die u bijstaat in het gehele traject vanaf offerte tot en met de oplevering van het project.

Onze medewerkers zijn stuk voor stuk goed opgeleid en beschikken over een ruime ervaring in hun vakgebied. Wij werken altijd met een team van vaste werknemers en vaste onderaannemers, zodat we zeker weten dat de kwaliteit van ons werk gewaarborgd is.

Neem contact op
 

CELO Bouw & Installatiebedrijf

Meer dan 30 jaar een begrip in het Gooi en omgeving.

Celo Bouw & Installatiebedrijf werkt zowel voor de particuliere als de zakelijke markt. Onder Projecten vindt u een impressie van een aantal door ons uitgevoerde werken. Mocht u meer informatie willen over ons bedrijf en over wat wij eventueel voor u kunnen betekenen, dan kunt u contact met ons opnemen. Of vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan!


Meer weten? Neem contact op