Onderhoud CV Installatie

Preventief Onderhoud
Preventief onderhoud aan uw Cv-ketel kan veel problemen voorkomen. Meer dan 250 klanten zijn u al voorgegaan en hebben een onderhoudscontract bij ons afgesloten. Bij de onderhoudsbeurt van uw Cv-ketel wordt de apparatuur gecontroleerd, afgesteld, schoongemaakt en gecontroleerd op een feilloze werking. Mogelijke mankementen worden vroegtijdig gesignaleerd en verholpen. Nog een voordeel van het afsluiten van een onderhoudscontract is dat u recht heeft op onze 24-uursservice.

Neem contact op
 

Concurrerende prijs

Wij bieden een onderhoudscontract aan die zeer concurrerend is in prijs. De prijs van een onderhoudscontract is afhankelijk van een aantal factoren:

  • De leeftijd van de ketel
  • Hoe is de ketel in het verleden onderhouden


Dit wordt door onze deskundige servicemonteurs bekeken, waarna wij u een passend onderhoudscontract kunnen aanbieden. De werkzaamheden worden op uurbasis in rekening gebracht. Wij berekenen geen voorrijkosten.


Klik hier voor een voorbeeld servicecontract

Ook in bijzondere situaties

Mocht u onverhoopt toch een storing hebben dan kunt u gebruik maken van onze 24-uurs service. Deze werkzaamheden worden op uurbasis aan u doorberekend. Mocht u een storing in het weekend hebben, dan komt hier een toeslag overheen.

Neem contact met ons op

Vraag nu een gratis en vrijblijvende offerte aan!